Change of plans

Jag sa ju det! Bara för att jag sa att sommaren äntligen är här så regnar det idag... Eller så var det för den där spindeln Nova åt upp igår.. ;)
Tina och jag hade ju planer på att vid det här dagset ligga vid havet och steka, men icke. Nu ringde Tina igårkväll och hade fått  förhinder i alla fall, så det var kanske lika bra.
Istället för stranden lutar det nu åt skogen med Novis. Stövlarna får åka på, och kanske en regnjacka med (hua!) istället för bikinin. Sedan tänkte jag ta mig en tur in till Kungsbacka. Kika lite i affärer och fördriva tid innan det är dags för MVC. Idag ska de fastställa hur bebis ligger, hon sa att eventuellt blir det ett ultraljud om hon var lite osäker, så jag håller tummarna för det! Hade varit kul att få kika på den lille igen. Lite tråkigt att det annars bara görs ett ultraljud på hela graviditeten.

Nä, nu sitter Nova framför dörren och gnäller. Får nog ge mig ut i det härliga sommarregnet! (postitivt tänkande var det va?)

Ha en fin dag!


Sommar!

Jaa, nu är nog allt sommaren här på riktigt! ..vågar man säga så utan att det regnar och är 10grader imorgon?
Igår och idag har jag, Nova och mamma spenderat eftermiddagarna i Vallda Sandö där vi solat, badat och myst. Så nu har jag badat även i havet i år. Är ju egentligen det enda rätta, fast jag har nästan vant mig nu vid sjöar. Slippa vara alldeles salt efter man badat och inte vara orolig över att Nova dricker för mycket vatten är skönt det med.
Brännan har också byggts på bra de här dagarna. Har fått en bra grundfärg som bara blir brunare nu, me like! :) Det enda som inte riktigt nås av solens strålar är baksidan av mina ben då jag har vissa svårigheter med att ligga på magen och sola...
Imorgon bär det återigen av mot Sandö, denna gången med fina Tina. Eftermiddagen ska jag sedan ägna åt MVC-besök och date med goa fröken Parklind!

Älskling städar och är duktig här hemma nu, och jag ska nog ta och hoppa in i duschen för att bli av med allt det salta!
So long!


Måndagsbarn

Morgon!
Här har vi vaknat till liv (gick upp nio så har faktiskt varit uppe ett tag) och hunnit med att äta frukost och klä på mig... Läst lite bloggar och kollat Facebook...
Frågan vad man ska ägna denna måndagen åt återstår dock. Jag ska pallra mig ut på en promenix med lilla Nova om en liten stund, och så ska jag hänga in lite kläder i garderoben som ännu inte blivit uppackade.
Vi lyckades nämligen få min lille bil såld förra veckan, detta då vi tänkt köpa en större där barnvagn och hund får plats. Denna större bil har dock inte införskaffats ännu, så jag är något låst här ute i Vallda. Såklart kan jag ju åka buss om det skulle bli nödvändigt, men det känns sådär lockande... (bekväm, jag vet!)
Jag tänkte i alla fall dela med mig av lite bilder från helgen som just passerat. Det har ju varit midsommar, och denna spenderades på landet ihop med mina föräldrar, Danny och Jessica. Det var en lugn men mycket mysig dag och helg som fylldes av sol, skratt, bad och god mat. Här kommer några bilder från detta:


Kransbinderi!


Fina mamma


Midsommarfina Nova <3


Och midsommarfina Jessie!


Jag och bebismagen <3


Min snygging


:)

Det var ett litet smakprov på vår midsommar, härlig var den som sagt!
De senaste dagarna har ju bjudit på ett underbart väder, och brännan har byggts på alltmer. Så härligt att få känna sig lite brun och fräsch! Det mesta känna lättare då, och alla kläder blir snyggare också!

Nu ska jag ta tag i mig själv och ge mig ut i det fina vädret med pälskling Nova. Sen får vi se vad dagen mer kan ha att bjuda på!
Tjingeling!

I'm alive!

Att säga att jag varit dålig på att uppdatera vore en underdrift. En ursäkt vore på sin plats...
Mycket har hänt sedan sist, bland annat har vi ju flyttat in i vår nya lägenhet i Vallda och bott in oss här under en månads tid. Vi trivs finfint och förutom att det ännu är lite kalt på väggar och golv då vi inte riktigt lyckats fylla ut alla våra kvadratmeter så tycker jag nog att vi fått det väldigt fint här hemma.
Jag är ju fortfarande gravid dessutom, och nu tar magen plats minsann! På onsdag går vi in i vecka 36, och förlossningen som hela tiden känts väldigt avlägsen börjar nu alltmer närma sig... Det är både läskigt, overkligt, spännande och roligt. Allt på samma gång!
Det här inlägget är inte menat som en resumé av allt som hänt sedan sist, det vore varken roligt att skriva eller läsa. Men min avsikt är att från och med nu försöka hålla uppdaterandet på en något högre nivå :)
Jag vill dessutom dela med mig av lite bilder från förra helgen då vi ju var på bröllop. Denna gången var det Fredrik och Anna som tog steget och blev äkta makar. Hela dagen var jättevacker, och både Anna i sin egensydda fantastiska klänning och Fredrik var mycket snygga! Här kommer så några bilder från denna kärleksfest:


RSS 2.0