Helgkvalitet

Har haft en fantastisk helg! Har hunnit med mycket och allt vi företagit oss har gått bra och varit så mysigt. Vi inledde helgen med besök av Farid, Jessica och Elis. Vi åt hemmagjord pizza, skickade upp rislampor i skyn, bakade kladdkaka, spelade spel och drack vin. Fina vännerna sov över och myset fortsatte på lördagen. Jag åkte iväg en stund till stallet och fick en härlig uteritt med Christina. Väl hemma igen åkte männen och barnen till Lekstugan på Freeport och röjde medan jag och Jessica fick några timmar själva på Kungsmässan. Inget inhandlat men himla härligt att få knata runt i lugn och ro!

Idag var det så söndag. Vi har bott i mammas och pappas hus i Kullavik senaste veckan och passat katt då de är på Teneriffa, och idag skulle vi flytta hem igen. Packa, städa och plocka några timmar i morse innan vi tog med oss kusin Julia för att titta på Pippi Långstrump på Lisebergsteatern. Jättelyckat och det var två trötta men nöjda tjejer vi hade med oss hem igen, tog nog inte mer än tio minuter så sov de båda två.

Efter en mycket härlig och väl utnyttjad helg har vi nu landat hemma i soffan. Imorgon börjar Ted jobba efter lång ledighet och Livia ska tillbaka till dagis, verkligheten kommer i kapp... Positivt är dock att simmet drar igång imorgon igen, det har vi saknat!

Slänger in några bilder från vår fina helg!


Jul jul strålande jul

Så var den över, julen 2012. Vi hade en finfin sådan med familj, klappar, gran, tomte, god mat och allt annat som hör julen till! Tillochmed lite snö på julafton så vi kunde bygga snögubbe och åka pulka innan gästerna anlände :) På eftermiddagen på julafton steg dock temperaturen på Livia och hon avslutade dagen med 40 graders feber. Efter en tur in till Närakuten på annandagen konstaterades njurbäckeninflammation och penicillin... Då det tar några dagar för medicinen att verka bjöd mellandagarna på mycket hemmamys, Ipren, febertoppar och mera mys. Kanske inte riktigt vad vi tänkt oss... Igår åt strumpan sista penicillinet och mår nu fint igen. Ska boka ett återbesök på barnmottagningen för att kolla upp lite om ett tag.

Nyår firade vi in med goda vänner hos Jessica, Farid och Elis i Partille. God mat, barnbus och spel fyllde dagen, kvällen och natten. Mycket trevligt!

I onsdags började så verkligheten för mig då det var dags att jobba igen. Segt faktiskt och det kändes lite som att jag blivit lurad på min ledighet iochmed Livias sjukdom. Men nu har kortveckan snart gått och jag får åka hem och ta helg med mina fina. Ikväll kommer Elis med föräldrar och hälsar på och leker! Helgen lär bjuda på lite ridning, kanske lite MyDog, mys och sen på söndag ska vi ta med oss kusin Julia och se på Pippi Långstrump på Lisebergsteatern, det blir grejer det! :)

So long!


RSS 2.0