Hallihallo...

Jag är verkligen en periodare vad det gäller bloggandet. Ledsen för det!
Här hemma i Vallda rullar livet på i en rasande takt. Livia börjar tycka dagis är okej. Hon fäste sig väldigt vid sin inskolningsfröken och det gick inte att lämna henne till någon annan än henne. Nu har hon accepterat ytterligare en fröken, vi tar en i taget! Jag tycker fortfarande att det är jobbigt att lämna henne, hade mycket hellre haft henne hemma hos mig. Men men, that's life... I måndags var vi på Universeum jag, Livia och Ted. Oj va kul hon tyckte det var! Massa fiskar, grodor, apor och fåglar att titta på!

Skolan för min del rullar på den med. Avslutar min första kurs idag, och imorgon drar C-uppsatsen igång. Den bävar jag nåt galet inför, inget jag ser fram emot alls! Men det är bara att kämpa på, vid jul är jag klar, haha!

Idag är jag ledig faktiskt, lämnade in min hemtenta igår, så lite ledigt innan nästa kurs. Jag och Nova åkte och lämnade Livia på dagis vis nio, och sen tog vi en joggingtur i skogen, riktigt skönt faktiskt! Ska kolla lite inför nästa kurs och ta det lite lugnt innan det är dags att hämta hem skruttan igen vid två. Det är konstigt att vara "ledig" och ha henne på dagis, saknar henne mest hela tiden!
Slänger in ett par bilder från Universeum, hoppas vi hörs snart igen!
Nu sitter jag på bussen in till skolan. De...

Nu sitter jag på bussen in till skolan. Det är smidigt med buss faktiskt, fast jag har inte saknat trängseln på morgonbussarna... Att sitta och plugga lite inför föreläsningar och planera lite känns inte helt aktuellt när man sitter inklämd som en salt sill och vill undvika att armbåga grannen i sidan gång på gång... Måste köpa nya hörlurar till Iphonen med så kan jag iallafall lyssna på lite musik. Idag blir det skola till 12, sen hem och till BVC med Livia. Hon har inte varit på sin ettårskoll ännu då vi fått ställa in två tider pga sjukheter. Så idag blir det vaccination och läkarundersökning. Får hoppas hon slipper feber den här gången! Inskolningen på dagis går fortsatt bra. Igår var dock vår inskolningsfröken sjuk så jag fick stanna med henne hela dagen. får se hur det går för henne och Ted idag. Hoppas er dag blir fin! So long!


Söndag

Det här med helg och vardag har återigen börjat få betydelse nu när det är dagis och skola på schemat. Vi har haft en mysig helg på torpet. Storebror Niklas fyllde 30 i veckan och firades av familj och vänner i undebar sensommarvärme på altanen igår, och vi stannade sedan kvar över natten. Spelade spel och umgicks med mamma och pappa. Idag blev det en tur till IKEA för lite småhandlade, alltid lika mysigt att knalla runt där, och som alltid kommer man därifrån med mer än man tänkt sig! Appropå just det så var vi en tur till Ullared förra helgen, även därifrån kom vi med mer än vi tänkt oss, men en massa brahagrejor! Regnställ, vantar, strumpor med mera till Livia, super att handla där!

Inskolningen på dagis rullar på.... Första lämningsdagen i torsdags gick sådär. Själva lämnandet gick över förväntan, men efter en timme fick de ringa tillbaka mig då lillstrumpan var jätteledsen. Det gjorde ont ont ont hela vägen in i hjärtat och det blev plötsligt VÄLDIGT jobbigt allt det här med dagis. Lyckligtvis gick fredagen superbra och hon var då själv två timmar utan problem. Imorgon utökas detta till tre timmar och tanken är även att hon ska äta med de andra barnen. Jag är inte så orolig över att lämna henne där, mer över att hon ska vara så trött så hon inte håller över lunchen. Förmiddagarna är väldigt jobbiga fortfarande då hon ännu inte riktigt kommit in i att sova en gång om dagen. Att hon oftast vaknar runt femsnåret gör ju inte den saken lättare heller direkt... jaja, time will tell.

Ikväll är Ted iväg och jagar. Lillan sover sen ett bra tag och jag har parkerat mig här vid datorn. Snart blir det sängen även för mig. Tidiga mornar med Livia resulterar sällan i kvällar senare än tiotiden.

Förresten! Jag har beställt lite kläder till lillstrumpan. Gör sällan det till henne då jag ofta är för otålig för att vänta och hellre handlar i affärer. Men den här gången blev det lite kläder från PompDeluxe, Sophia har alltid talat sig så varm över denna sida och detta märke, och från höstens kollektion hittade jag en del som även föll mig i smaken. Detta blidde det:


Koftan på bilden


Och dessa byxorna, fast i en lila ton


Tycker speciellt mycket om koftan, och det ska bli så kul att få hem dem!


RSS 2.0