A day off

Hoppla! Känner mig redan friskare, vilket känns skönt, var nog inte influensan den här gången iallafall, jag hann ducka! Idag är Livia ledig från dagis och vi är hemma tillsammans, försöker de veckorna jag kan att ha henne hemma en dag, och den här veckan blev det idag :) För tillfället sover hon och jag har gjort lite skolarbete, måste komplettera för det jag missade igår när jag var hemma sjuk från seminariet. När hon bahagar slå upp sina bruna ska vi packa ihop oss och möta upp mamma för en stund på Världskulturmuséet. De har två mysiga utställningar där som vi varit på innan som Livia tyckte var roliga. Jordlingar och Känn sig själv tror jag de hette. Kul att hitta på nåt när vi är lediga, vi går lite varandra på nerverna när vi går hemma en hel dag, och jag blir galet trött på att "läsa den!" och "sjunga den!" :)

Hoppas ni har en fin dag, superhärligt väder idag ju!
Tjing tjong!
2012-02-28

Suck! Här hade jag skrivit ett inlägg, kommit en bra bit på vägen, och så kom jag åt någon nedrans knapp så allt försvann! Jag hade i korta drag skrivit typ att jag jag är sjuk och hemma från skolan och att jag ska jobba på Baby & Barn-mässan i helgen och stå i Aqua Barns monter, vilket ska bli superkul! Kom gärna och säg hej om ni är där!

Livia mår fint hon i allafall, även hon har varit sjuk hit och dit och förkyld i omgångar, men det är väl som det brukar vara den här årstiden och när man går på dagis. Lillskruttan pratar som bara den nu, det är så himla roligt att höra och hon får så mycket komlimanger för att hon är så duktig, vilket hon såklart är! Nu kan vi verkligen ha konversationer med henne och hon kan på riktigt säga vad det är hon vill och inte (och det gör hon kan jag tala om, vilja av stål!).

Jag vill knappt skriva det, men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera här... Nu ska jag försöka sätta mig och göra lite skolgrejor, får se om huvudet går med på det.

So long!


RSS 2.0