Jul i vårt hus

...ja snart är det jul på riktigt även hos oss. Vi har börjat lite smått och det har fått flytta in en tomte i vårt hus hittills. En paketkalender i form av en finfin tomte som ska fyllas med paket i dagarna! De är inhandlade men ännu inte inslagna, kommer bli kanon tror jag, och tror att Lillskruttan kommer gilla det med - paket är ju det bästa som finns! :)


Monday morning

Morgon! Jag sitter just nu i soffan med min skrutt. Ska strax plocka fram frukost och väcka Ted, ja idag är vi hemma allihop, en liten stund iaf. Livia är sjuk, förkyld och febrig, och får vara hemma med pappa idag. Jag ska strax ge mig iväg till nya jobbet, första riktiga dagen idag! Har ju varit där lite innan men är ändå lite nervös nu, nu är det på riktigt!

Helgen har varit lugn! Hemmamys, stallet, tårta med Jocko som fyllde år och ännu mer hemmamys. Avslutar med några bilder från helgen. Nu - frukost!


Slutspurten

Idag och imorgon jobbar jag mina sista dagar på gamla jobbet, och på måndag drar nya igång på riktigt! Ska bli roligt att komma igång ordentligt på nya jobbet, samtidigt som det här med heltid blir en utmaning... Blandade känslor alltså, men mest glada!

Idag skiner solen för ovanlighetens skull, härligt! Det gör allt så mycket enklare och roligare! Lämnade en glad Livia på dagis i morse som skulle ut och leka, det märks att det ändå gör rätt gott för henne att vara lite mer på dagis, det senaste har det varit en toppentjej även där! Innan var det så olika från dag till dag om och vilka tider hon gick, och det är ju bara så - barn (eller alla?) mår bra av rutiner!

Nu ska jag klä på mig och bege mig, idag är det jag och bilen på jobbet igen.

Slänger in några bilder från i helgen när jag och skruttan var på maskeradkalas för Alma som fyllde 3!


Hemmadag

Morgon! Idag är jag och Livia hemma. Tempen stod på 38,0 när lillan vaknade idag. Ingen jättefeber men tillräckligt för att inte gå till dagis. Jag har känt mig halvdan ganska länge jag med så även jag kan behöva vila lite. Då allmäntillståndet är rätt bra på skruttan blir det att underhålla henne idag. Play Doh, Lego och annat skoj står på önskelistan för dagen enligt Livia.

Här är några bilder från igår morse då vi var på väg till dagis, vinterkrispig morgon!


Möt Olle!

...min nya kompis! Han är 5år, brun och gullig och vi ska hänga han och jag två dagar i veckan framöver! Var och provred igår, en härligt regnig tur i skogen. Träningsvärken är idag ett faktum, men oj så mysigt det var! Han påminner i sättet mycket om min gamla häst, fina Toy, full av energi och bus men samtidigt mycket snäll och vänlig. Ska dit på tisdag också och få lite "tips och trix" i paddocken av ägaren, och sen kör vi igång. Ska bli så kul att göra nåt för min egen skull och komma iväg lite på egen hand, har saknat det!


RSS 2.0