Grattis älskling!

Vid den här tiden för exakt ett år sedan hade mitt vatten precis gått!

En timme senare hade vi nyss kommit in till förlossningen i Mölndal. Jag hade svåra smärtor och kved att jag inte skulle lösa det här. Epidural ville jag ha! Att jag redan var fullt öppen och Du på väg ut satte stopp för någon vidare smärtlindring. En dryg timme senare var Du ute. 23:47 närmare bestämt. Älskling Livia, du är det bästa som hänt oss, och jag är så glad för varje dag tillsammans med dig! Du blir bara mer och mer fantastisk och jag kan ju inte annat än älska dig så det nästan gör ont! Idag fyller du ett år. Inget år har någonsin gått så fort. Alldeles nyss var du pyttis och så hjälplös, nu tar du för dig av livet med stormsteg! På samma gång känns det som du varit hos oss längelänge, vår fina fina tjej!

Idag har varit en fantastisk dag. Livia fick sång och paket på sängen i morse, och efter städ, pill och fix kom sedan släkt, familj och gudföräldrar hit på kalajs! Massa fina paket och mycket mys. Tack för en fin dag! Skruttan har varit på toppenhumör hela dagen och som vanligt charmat oss alla!

Kort har såklart tagits, men jag har ännu inte lagt in dem på datorn. Sålänge får ni nöja er med en liten tillbakablick på året som gått:


Ute på promenad tidigare under dagen D, värkarna igång....


Mammas snutta inte många minuter gammal <3


Grodan!


Drygt en månad gammal


Kärlek!


Ca 5månader


Mitt solsken!


Mammas hjärta - 8månader


Snorig men på G - 10 månader


Redo för cykeltur!


Bild från idag, snodd från Malins Facebook. Grattis mammas älskling!
By the way så var jag på världens sagobröllop i Järvsö, Hälsningland, förra helgen! Fina bror Niklas och hans fina Frida gifte sig. Mer om det snart igen!

Ännu ett Mirakel

Stella Viola Stridsman. Fina Tina och Linus fick igår sin lilla dotter.
Jag är så stolt och glad så jag nästan spricker och längtar så tills jag får snusa på den lilla. Tina och jag gick gymnasiet ihop och hon har länge varit en liten partypingla. Att hon för nästan ett år sen talade om att hon skulle bli mamma var både oväntat och helt självklart. Hon hade hittat sin Linus och allt var rätt. 

All kärlek till er, meningen med livet har just hamnat i er famn!

By the way! Lille Elliot blev en Nils :) Vi har ännu inte fått träffa lille prinsen då jag och Livia är lite förkylda, men snart så!
 


Är på landet och slappar. Livet på en pinn...

img_1049 (MMS)

Är på landet och slappar. Livet på en pinne! Lovely!


Välkommen till världen!

Nu är han här, Livias lillkusin, lille Elliot!
Inatt vid halvfyratiden valde han att kliva ut i stora världen. Första pojkbebisen i familjen Holm dessutom. Det ska bli så mysigt att få träffa honom när han kommer hem, men först ska de ta hand om honom i Varberg en stund. Pojkvaskern kom ju faktiskt lite tidigare än beräknat, även om han bakades betydligt längre än storasyrran Julia som kom hela sex veckor för tidigt. De verkar ha bråttom ut i den där familjen! :)

Välkommen till världen lilla du!Stoltaste fastern

RSS 2.0