Dags att släppa bomben...

..idag gjordes det officiellt på Facebook, och de flesta i min närmsta närhet vet redan om det. Nämligen att jag är gravid, har en bulle i ugnen, är på tjoken, smällen eller hur det nu vil benämnas!
Vecka 18 är jag i nu, och bebis är beräknad 3 augusti. :)

Jag måste kila vidare, för om några timmar kommer Isabel, Mike och Alma hit, och då måste här vara städat och fint, nu ser det ut som ett bombnedslag!

Tjingeling!

Häst häst häst

Jag är nyss hemkommen från Horse Show! Åh vad jag saknar hästeriet emellanåt!! Inte idag, inte det här året, men inom en relativt snar framtid bara SKA jag återuppta ridandet, om det blir som medryttare eller som hästägare återstår att se, men mitt liv kan inte vara hästlöst!

Jag vet att jag varit urusel på att uppdatera bloggen, och jag har massor att berätta om de senaste veckorna, men inte nu... Ville bara visa att jag fortfarande är vid liv! :P

Tjingeling, hörs snaart!

Winter wonderland

Åh, ibland är det allt bra härligt med all denna fina snö!
Är just hemkomna från torpet, där vi inte varit sedan i somras. Om det är mycket snö här hemma, är det ääännu mer där! Massor! Vi grillade korv, fikade och tog en mysig promenix i det fina vädret. Nova fullkomligt älskade all snö! Vi är nu hemma och vilar lite innan det är dags för mat och bio med Teds bröder, Sherlock Holmes ska vi se. Snabba Cash sparar vi till nästa helg med Fredrik och Anna.
Här kommer lite bilder från dagens äventyr, titta och njut ;)


Älskling i snön


En annan älskling i snön!


Med mami


KORV!


Niklas och Frida var också med, men de låg mest i diket...


Så vackert!


Och finaste Nova igen!

Snörvel, host och atjo!

Jag har gått och blivit sjuk... Himla skit! Det är det sista jag har tid och lust med nu. Har ju just börjat komma in i praktiken, hade tagit på mig ett extrapass på babysimmet idag, och så vidare... Men det är inte mycket att göra åt. Jag gick hem från praktiken i måndags för att jag kände mig hängig, och sedan dess har jag i stort sett bott i soffan. Världens bästa mamma har varit här varje dag och promenerat med Nova så hon fått komma ut och springa av sig, då jag blir trött av att bara gå runt grannens hus har det varit Guld värt för oss! 
Som nog framgår av ovan så har här inte hänt mycket spännande de senaste dagarne... Jag hoppas och hoppas på att jag ska bli frisk snart så jag får komma ut och njuta av all mysig snö med Novis, och kan få göra andra roliga saker, för snart är det ju helg med...

Och förresten, idag fyller stora storebror år, Grattis på födelsedagen David!! (jag ringer senare..)
RSS 2.0