Fredagsmys

Så var även den här veckan till ända. Vårvärmen har kommit på riktigt nu och de senaste två dagarna har ju varit helt underbara! Idag unvigdes jeansjackan, och förutom att det var litelite kyligt i morse så har jag inte frusit alls!
Veckan har bjudit på praktik, föreläsningar och annat smått och gott.Och i onsdags var jag hos sjukgymnasten med min onda höft. Jag har haft problem med den i flera år men inte fått tummen ur innan att kolla upp det. Hon konstaterade att jag är svag i höfterna, och har en "ond muskel" som gör ont. Jag underhåller smärtan med hur jag rör mig, så den får aldrig chans att vila riktigt. Hon rekommenderade mig att börja träna pilates och vattengympa, och så fick jag några övningar som jag ska göra hemma varje dag. om två veckor ska jag dit igen. Jag har gjort övningarna nu två dagar i rad, och träningsvärken är ett faktum! Tyckte inte övningarna verkade speciellt jobbiga, och de är de nog inte heller, men jag är fantastiskt otränad... Bra att någon fått fart på mig lite och säger vad jag ska göra! På måndag ska jag på mitt första vattengympapass på Åby simhall, ser fram emot det!

Annars börjar det dra ihop sig för Farid och Jessicas böllop imorgon, ska bli kul! De gifter sig i rådhuset så själva vigseln kan vi inte vara med på, men kasta ris och fira dem på festen däremot! Jag har fått låna klänningar från både Frida och Erika på jobbet, och idag var jag i stan och köpte en fin kavaj/jacka. Får se hur den slutliga outfiten blir, har inte riktigt bestämt mig ännu...

Nu kurrar magen här, så jag ska pallra mig ut i köket och ta något litet. Kvällen kommer nog spenderas hemma med mys med älskling, var längesen vi "bara var".

Här kommer en bild från förra året vid den här tiden:


Tentaöl med klassen i mars förra året. Blond och blek var man då. Blek är jag nu med iofs, dock inte fullt så blond :)

I'm alive!

Hallooo bloggen. Ursäktar min frånvaro från bloggandet med att jag tyvärr haft tankar, kropp och minne på en hel del andra ställen den senaste tiden. Min förhoppnig är att jag nu mer frekvent kommer uppdatera, men något löfte vågar jag mig inte på.

Mitt liv rullar för tillfället på i en rasande takt. Praktiken går fint, och jag känner mig mer och mer hemma och bekväm med mitt arbete för varje dag som går. Att arbeta heltid är dock en ny upplevelse och brist på tid är ett faktum. Hur hinner man med att leva mitt i allt kaos? Jag hörde en gång någon som sa att när man ser tillbaka på sitt liv och minns den tid man var som lyckligast och hade som roligast, så var det då man hade som mest att göra, och jag tror det ligger mycket i det!

Gravid är jag ju forfarande också. Idag har det gått 21 veckor, och jag går imorgon in i min 22a. Magen växer så det knakar och sparkar och rörelser känner jag varje dag! Det är en jättehärlig och fräck känsla, att det faktiskt finns någon där inne! :)

Annars är mycket fokus just nu på lägenhetsletande. Vi vill ju gärna ha något större nu när tillökning väntas. Att komma ut en liten bit från stan hade inte heller varit helt fel.... Dessvärre kryllar det inte av prisvärda, fina lägenheter som också gärna får ligga på markplan med uteplats och tomt... Men letar, söker och kollar gör vi, någon dag dyker säkert Vårt boende upp!

I helgen som var firade jag och ett gäng tjejor att Jessica ska gifta sig med sin Farid nästa helg, möhippan för Jessie var samtidigt som killarna hade svenseza för Farid. De båda var mycket lyckade och jag ser fram emot ett mysigt bröllop nästa helg!

Här hade jag tänkt visa lite bilder från möhippan, men nu ropar älskling från köket att maten är klar, och min kurrande mage har inte tid att skjuta på det... Men snart snart, hoppas jag, så hörs vi igen!

So long!

RSS 2.0