Har glömt att berätta! Finaste Cicci blev ...

img_1024 (MMS)

Har glömt att berätta! Finaste Cicci blev måndagen 12 mars mamma till den här lilla sötnosen-lilla Jonna! Stort stort grattis och välkommen till världen lilla mirakel! <3


Baby & Barn

Nu är Baby & Barn - mässan över för min del, den är ju idag med, men idag jobbar inte jag. Det har varit två roliga och intensiva dagar där jag fått prata med en massa goa simmare och deras föräldrar. Det har också varit roligt att gå runt och kika själv såklart, fick inhandlat en supersöt mössa och lite strumpor (plånboken är tyvärr extra tunn just den här månaden, såklart!). Även träffat en del folk jag känner, både väntade och oväntade mammor och blivande sådana :)

Idag är så hela familjen ledig. Lillskruttan har dessvärre blivit sjuk nu, feber och lite snorig, får hoppas att det inte är den sablans influensan som tagit henne. Suck vad jag är trött på alla sjukheter, även Ted känner sig lite halvdan, och jag kan ju inte påstå att jag är helfräsch jag heller... Vi ska iallafall trotsa febern något och ge oss ut i trädgården för lite pill, och senare idag får vi besök av Livias farbror Richard med fru Emelie som varit i USA i typ en evighet (tror det var typ tre veckor ;) ), ska bi mysigt att se dem igen!

Kram på er!


Åh dyk!

Ganska nyss hemkommen från ett arbetspass på Vattenkompaniet. Har ju sedan drygt tre år tillbaka arbetat extra som baby- och minisiminstruktör hos Aqua Barn. Numer har jag inget eget pass då jag kände att det blev lite för mycket, utan hoppar istället in lite då och då när det finns behov. Idag var jag med de allra minsta småttingarna, och det var superkul. Det senaste har jag mest varit med de lite äldre barnen så det var roligt att få umgås med lite bebisar. Och fler bebisar lär det bli imorgon och på lördag när jag ska jobba på Baby & Barn -mässan med. För övrigt har babysimmet varit (och är såklart) det bästa tänkbara extrajobbet, det är så kul och givande, och viktigt! Vattenvana och säkerhet är så galet viktigt, och att barnen lär sig att ha respekt för vatten och lär sig självräddningsövningar är verkligen en så otroligt lätt sak att lära som kan vara skillnad på liv och död. Ja ni hör ju? Världens bästa grej. Så simmar ni inte redan med ert barn (0-6år) så kom och besök oss på mässan, vi har fina mässerbjudanden med!


Här är Livias kusin Julia när hon simmade för mig (i bakgrunden) för snart tre år sen! 

RSS 2.0