En gris, en ko, en Valldabo!

...japp, 1 juni tar vi vårt pick och pack och flyttar till Vallda i Kungsbacka. Vi ska bo i bottenvåningen på en villa, en trea på 100kvadrat med bastu, tvättstuga och egen liten gräsplätt, ska bli jättemysigt! Vår nuvarande lägenhet ska min klasskamrat Linda hyra i andrahand, hon bor i Borås i dagsläget och vill slippa pendla nu sista året. Detta gör att vi slipper några dubbla hyror vilket är såå skönt! Fortfarande är det mycket att greja med innan det är dags att andas ut, både med den gamla och den nya lägenheten, men kul kul kul är det!!

Här är några bilder på den nya lägenheten, han som bor där nu håller på att flytta ut så lite rörigt är det, men ändock:


Bastun! Och det ska INTE bli ett förråd eller torkrum, här ska det bastas!


Vårt framtida stoora vardagsrum :)


..och kakelugnen, underbart!


Köket


Blivande bebisrummet


Vår härliga utsikt


Där vart några bilder på vårt framtida hem. Vi ska greja lite med att byta golv i vardagsrum och sovrum samt måla om/tapetsera i vardagsrummet. Men jag längtar såå tills vi är på plats och vi får pilla och greja. Att äntligen få inreda bebisrummet ska bli jättekul!

En liten lägesbeskrivning vart detta. Mycket är det som sagt att göra, både med detta, praktiken, skolan och mycket mer. Men roliga saker är det mesta allt!

Ta hand om er så hörs vi snart igen!
Tjingeling!


RSS 2.0