Molo

Åh jag kikade på Molos kläder nu, skulle "bara titta". Och jag har bara tittat, men åh va sugen jag blev. Hade inte Livia varit urgullig i dessa:


Speciellt skorna tycker jag är hur fina som helst. Och skorna o fleecetröjan var till o med på Rea! Men bara titta....

Sjukstuga

Här vart det förkylt och dant! Livia har varit febrig och lite kraxig ett par dagar, igår var hon bra igen. Men så idag vaknade jag med världens huvudvärk, ont i halsen o snuvig. Blää! Fick ringa till Aquabarn och sjukanmäla mig för imorgon, är faktiskt första gången det hänt sedan jag började där januari 09. Känns ändå surt. Vill ju simma med mina goingar!

Helgen som gick var iallafall finfin. Fredagen spenderades hos Carro och Klein med trevligt sällskap och gott vin (och en fantastisk fisksoppa, inte att förglömma!), att det sedan tog mig 3 (!) timmar att ta mig hem, det kan vi gärna glömma... Lördagen sedan var seg, men skön, och den mesta av tiden spenderades i soffan. Pizza blev det med :)
Söndagen bjöd på IKEA-besök där vi hittade bokhyllor till Livia, sängkläder till oss och lite annat smått och gott. Kvällen spenderades hos Richard och Emelie med handbollsmatch och hembakad pizza, mums!
En fin helg som sagt!

Nu hör jag Livia inne i sin säng som sovit en lur, ska väl gå in och hämta skruttan. Hon blev för övrigt 6månader igår! Stora tjejen! Lärt sig gå i sin gåstol har hon också hunnit med!

Slänger in en bild på tösen, så hörs vi snart! Plong!


Så här finklädd var älsklingen när vi var på bröllop förra helgen!

Bissingar!

Japp, förra veckan tittade det så ut två små tänder i Livias underkäke. Vi har anat att de varit på gång ett tag då det dreglats ymmigt, stoppats in diverse grejor och händer i munnen och varit lite smågnälligt utan direkt orsak. Lite feber vart det på vägen, samt lite störd nattsömn, men nu är de så ute! Stora tjejen! Ikväll innan läggning borstade vi dem för första gången med med den lilla lilla tandborsten. Gick fint! :)

I övrigt bjöd förra veckan på babysim gånger två, bebismys med mammagruppen, röntgen av Novas höfter och armbågar, arbete, bröllop och barndop. Massa roligheter med andra ord! Även den här veckan ser lovande ut. Igår vart det babysim, idag bebismys hos Sophia, imorgon BVC-besök och jobb, sedan blir det besök hos frissan, vinsurplande, middag hos Kenny och en del annat trevligt med! Looking good!

Här kommer ett par bilder från bebisfikan med mammagruppen i fredags, nu ska jag kura ihop mig i soffan en stund, so long!


Senaste minen, ofta kombinerat med ett urgulligt "ooh"


Kul kul att få stå upp!

Back to reality

Tillbaka till verkligheten ja... Jag har ända sedan vi åkte till Lanzarote, alltså för typ en månad sedan, levt i nån slags dvala. Jag kommer liksom inte igång. Det är tokstökigt här hemma och jag orkar inte bry mig, jag glömmer saker jag ska göra och jag går som en zombie och är konstant trött. Jag får skylla på vädret tror jag. Tror jag behöver värme och sol, eller åtminstone isfria gator så man kan ut och gå utan att behöva ha livet som insats varje dag.

Men oavsett om jag kommit igång eller inte så börjar våra aktiviteter så smått göra det igen. Igår var vi på babysimmet igen efter fyra veckors uppehåll. Oj va roligt det var! Jag var lite rädd att Livia skulle ha hunnit glömma bort dyk och annat, men icke! Igår dök hon på egen hand en massa gånger och var superglad! Hon sparkade och plaskade och var som en liten fisk i vattnet, härligt! På torsdag ska vi dit igen och simma igen en gång som vi missade när vi var på Lanzarote, ska bli kul!

Helgen som var spenderade vi på Svenska Mässan där det var dags för MyDog. Förra året ställde jag ju ut Nova där. I år fick hon vara hemma, men Novas uppfödare var där och ställde ut, och likaså var två av Novas bröder där, kul att se dem! Det gick överlag bra för dem allihop och det var kul att få träffa dem igen. Livia var med båda dagarna och skötte sig som en ljus, charmade alla i sin närhet och var glad och go.

Livia har för övrigt vuxit massor det senaste. Inte så mycket rent fysiskt, men hon gör nya saker hela tiden! Det roligaste just nu är att rulla runt. Både från rygg till mage och mage till rygg. Hela tiden ska det rullas! Hon blir också bättre och bättre på att sitta upp, det är nog inte långt kvar tills hon gör det helt själv. Äter gör hon också med ständigt växande aptit. Nu har vi bytt ut ett helt mål ersättning mot mat mitt på dan, och på kvällen äter hon dubbel (!) portion gröt innan hon går och lägger sig. Och på tal om att lägga sig så har hon börjat sova i sitt eget rum nu, duktiga och stora tjejen!

Jag har ännu inte fått alla bilder från vår Lanzaroteresa, men här kommer ett litet smakprov av de bilder vi tagit i allafall:


Livia slappar i skuggan i sin fina UV-dräkt :)


Hotellet, och jag i poolen :)


Lilla familjen <3


Lite plask i poolen


StekarnJul i bilder

Min inspiration till att skriva ligger nere på botten så jag tänkte köra ett bildregn från jul istället, titta och njut :)


Vår fina tomtenissa


Jul i Vallda


Massa god mat!


Livia hos farfar


Nova med en av sina julklappar


Juldagen firades med kalkon i Kullavik


Livia hos morbror Niklas <3


och så kom tomten!


Jag och älskling Livia - spana in strumporna hon fick i julklapp, hur söta som helst!


Livia hos tomten

RSS 2.0