Grattis pappa!

Idag fyller farsgubben år! 59 minsann, snart gubbe ;)
Stort grattis till världens bästa pappa!!

Puss!


Fina pappa och en liten liten Livia

Torsdagsmys

Ännu en härlig dag har passerat! Jag startade dagen med att städa, slänga ihop en god sallad för lunchen och baka smarriga kolasnittar. Vid tio kom Gittan och Edith och vi tog en mysig promenad i det härliga vädret. Sedan åt både vi och barnen lunch och flickorna fick leka en stund innan det var dags för dem båda att sova. Livia här hemma och Edith i bilen på väg hem. Tack tjejor för en mysig dag!

En stund senare kom mamma och jag gav mig av för jobb. En rolig eftermiddag med mina duktiga simmare!

Imorgon är det fredag igen, jag har inte alls hängt med den här veckan! Jag ska iväg och klippa och slinga håret, det ska bli så skönt att få fräscha upp sig igen! Senare kommer Anna och Fredrik hit på middag. Ska bli mycket trevligt!

Här kommer två av plaggen som fick följa med hem efter besöket på Frölunda Torg igår, resten fanns inte på hemsidan, men ni lär nog se dom på bild framöver :)


Superfin pikéklännig med matchande leggins. Älskar den! Livia invigde den idag och var såklart jättesnygg!


Grå t-shirtbody med "farfarsknappar". Fín med!


Påskresumé

Påsken i år har varit helt underbar! Vi åkte ju upp till familjens lilla torp och firade med la familia. Våren (sommaren?) visade sig från sån allra bästa sida och vi spenderade dagarna ute i solen och lockade fram våra små fräknar och fick lite fin färg. Jag klämde tillochmed in en joggingtur på självaste påskafton, klapp på axeln! :) Fredagens umgänge bestod av bror David med familj. Vi solade, lekte med barnen, åt god mat och spelade spel och senare på kvällen for de hem igen. Efter en härlig påskaftonsdag även den med sol och bus kom så Frida, och senare även Teds bror Richard upp och förgyllde vår kväll. Återigen blev det spel. Frida och Richard stannade över natten och Richard nästan hela söndagen som också den fylldes med solande, samt en härlig promenad. Söndagskvällen sedan var det Vi och mamma och pappa kvar, och vi spelade kort innan en tidig sänggång.

Där var helgen i korta drag. Här kommer ett litet bildregn från helgen med:


I brist på solhatt...


Återigen i brist på solhattar... Kusinerna i egenhändigt gjorda... hattar?


Vårt fina påskris, och fina fina Nova!


Världens finaste!


Påskfrukost! Massa goa ägg!


..och fina!


Mina älsklingar


Fullt ös!


Fina Frida :)


Myspys...

Nu ska jag ställa mig och slänga ihop en sen middag. Ted har varit länge på jobbet och jag har varit och shoppat lite. Nu sover lillan gott sedan en stund och det är dags att fylla på energin i form av lite mat. Kanske hinner med att visa imorgon vad lillan fått för nytt till sin garderob idag. Imorgon kommer Gittan och Edith hit och leker med oss med!

So long!


Njuter i det härliga vädret på landet! Liv...

img_0821 (MMS)

Njuter i det härliga vädret på landet! Livia myser i skuggan med mormor. Glad Påsk!


Bilen är packad till bredden och vi på väg...

img_0817 (MMS)

Bilen är packad till bredden och vi på väg till landet för en mysig påskhelg med familjen! Jag, Ted, Livia, Nova och Novas polare Dexter. Med två stora hundar i bagaget blir det trångt i baksätet, men med lite finess gick det vägen!  Glad Påsk på er alla!


Vad tror ni om en sån här tatuering? Har b...

img_0809 (MMS)

Vad tror ni om en sån här tatuering? Har bara skrivit med bläck här :) Vill nog ha den på andra armen isåfall men kan inte skriva med vänstern.   Tror jag gillar den!


Älskling får elektroterapi och nålar i axe...

img_0799 (MMS)

Älskling får elektroterapi och nålar i axeln, ökad blodcirkulation? Japp!


Förkylning, vårväder, babysim och babybarnmässa!

Hej på er! En veckas frånvaro har det blivit från bloggen minsann, ber om ursäkt för detta!
Vi har dragit på oss en förkylning igen, hela familjen. Livia började, sen jag och nu är Ted kraxig med. Livia verkar som tur är vara den som fått det lindrigast. Hos mig satte sig det mesta på rösten vilket gjorde att jag fick sjukanmäla mig från simmet i torsdags, trist! Vill inte vara borta mer från mina fina simmare!

Vi har sedan sist hunnit med att äta middag med våra hyresvärdar/grannar, mycket trevligt! Vi har ätit mellanmål och lunch utomhus och invigt vår grill för i år, Ted har vårröjt bland buskarna ute och gjort det fint. Vi har också gjort comeback på babysimmet med Livia, vi hade ju missat hela tre gånger irad iochmed alla sjukheter. Och vilkan comeback sedan! Livia dök från kanten alldeles själv för första gången, vi dök ryggsäck och gjorde dyksnurr! :) Roligt!

Igår sedan var det dags för babybarmässan. Vi styrde kosan in mot stan ihop med Gittan och Edith. Ekonomin vår tillåter väl inga direkta utsvävningar för tillfället, men två fina bodys från Fixoni och två ursöta mössor vart det! Och så en massa roliga gratisgrejor och prover förstås :) Träffade även gänget från Aquabarn och Carro o company fårn Babyproffsen. Och såklart flera goa simmare med föräldrar, både gamla och nuvarande stjärnor!

Idag har vi varit uppe på landet och hälsat på mamma och pappa en sväng. Nu är Ted iväg och firar brorsan Kenny som fyller år och snart blir det middag och soffmys. Imorgon blir det nog stallhäng med Fia, ska bli kul o få träffa den lille Ior-busen igen!

Här kommer några bilder från vår ätautepremiär, ha en fin kväll!


Godingarna!


<3


Vinkevink!

Ute och hälsar på fina hästar!

img_0779 (MMS)

Ute och hälsar på fina hästar!


Systuga

Idag har kreativiteten flödat här återigen! Livia och jag styrde kosan mot IKEA i morse för att hitta ett fint tyg. Den här mamman hade nämligen fått för sig att sy en egen sittdyna till vagnen. Det börjar bli väl varmt med åkpåsen snart. Sagt och gjort! Tilläggas ska att jag är ingen superfena på att sy, men det gick över förväntan tycker jag. Titta här:






Visst är tyget snyggt? Jättefint tycker jag. Kul att ha nåt som inte alla andra har också. Som sagt, nöjd! Nu kan lillan åka med stil!

Hoppas ni får en fin fredag, det ska jag ha! Hembakt pizza och en god öl står på menyn! So long!

Skrytmoster

Jag har bakat bröd idag. Små söta Grahamsbullar med goa frön på. Jag har dammsugit också. Och tagit mig en hurtig powerwalk med Livia och Nova. Och vet ni mer? Jag har gått ner ett kilo till. 9kilo sen nyår. Lyckades sälja Brio-vagnen med. Och så har jag fått Livia att bara sova två gånger idag istället för typ fyra.

Klapp klapp klapp på axeln. Idag känner jag mig nöjd och glad och stolt!


Back on track

Nu är vi så gott som tillbaka på banan igen! Livia har varit feberfri sedan i fredags och hon är en mycket gladare och piggare tjej igen! Ultraljudsundersökningen visade inget konstigt heller, skönt! Nu i veckan ska vi iväg på den där gammakameraundersökningen med. Har ännu inte fått nån tid för det. Trots att lillan mår bättre från sjukheterna så är det en hel massa frustration här i huset! Hon kryper ju inte, och hon blir fruktansvärt arg och förtvivlad när vi lägger henne på mage för att hon ska få tillfälle att lära sig detta... Det enda hon vill är upp och gå och hålla i våra händer. Gåstolen kan funka med, men även den framkallar mycket frustration då hon fastnar och inte kommer åt allt hon vill. Jag anar att detta har med gåstolen att göra, hon har vant sig vid att kunna springa omkring i den, så nu vill hon inte ta ett steg tillbaka och lägga sig och kravla på golvet... Måtte hon börja gå eller nåt snart då! Även om det lär bli massa att passa så slipper jag gärna detta gnäll och gap vi har nu.

Helgen vår har varit finfin. Vi har fått en ny soffa och en ny matta till hemmet, mycket fint blev det! Nova har hunnit med att fylla år också! Igår blev hon hela 2år, mammas fina! Hon blev firad med korv/leverpastej/ägg/bacon/räk-tårta och en härlig springtur med matte! (det senare hade hon nog gärna sluppit...) I lördags hade vi Fia, Hasse, Novalie och alla hundarna här på middag med. Var på tok förlängesen! Vi åt fondue, drack gott vin och myste i nya soffan! :) Igår bjöds det på brunch i Kallebäck för att fira Fredrik som fyllde år, även det var mycket gott och trevligt!

Idag har vi än sålänge hunint med en powerwalk, god lunch och ugnspannkakebakning. Livia sover gott nu, och när hon behagar slå upp de blå (grönbruna?) blir det mellanmål och sedan ett besök hos mormor där kusin Julia är. Var längesen vi träffade henne med, det ska bli kul!

Avslutar med några bilder på alla mina tre hjärtegull från igår så hörs vi snart igen!


Hugger in på födelsedagstårtan!


Pappa och Livia finklädda och redo för födelsedagsbrunch!

Jag tävlar!


"jag är med och tävlar med libero hos rarelady om två biljetter till baby&barn mässan i Göteborg"

RSS 2.0