Back to reality

Har varit borta från bloggeriet ett tag då vår dator har gett upp... Blir omformatering och grejor på den, och tillsvidare har vi fått låna mamma och pappas lillalilla laptop. Guld värt! Har ju internet på telefonen men det blir tjatigt i längden...

Den här veckan har det minsann hänt grejer i familjen Cholm! Jag började skolan igen i måndags och lillskruttan började då också sin inskolning på förskolan! Jag och Ted var med båda två måndag och tisdag, idag var bara Ted med och imorgon blir det bara jag. Imorgon är också första dagen vi ska testa att lämna henne lite. Skräckblandad förtjusning över hela grejen måste jag säga! Det är spännande och roligt men också galet läskigt att min lilla docka ska vara på dagis uten sin mamma! När hon varit ledsen, trött, kinkig eller bara kramsjuk om dagarna har det ju alltid varit mig hon vänt sig till. Nu blir det dagisfröknarna som ska ta den rollen. Jag hoppas bara att hon ska trivas och att hon ska finna trygghet och mys hos sina fröknar. Mammas lilla älskling.

Skolan känns för övrigt bättre än väntat. Det känns bra att få aktivera min geggamojjan till hjärna igen och komma igång igen! Tillochmed C-uppsatsen som jag haft sån ångest över börjar kännas spännande. :)

Ja, där har ni vad vårt liv kretsar kring för tillfället. Förskola, plugg, lite ångest och trasiga datorer. Men jag är ändå övertygad om att det till slut kommer bli en bra höst! Eller vad tror ni?

Idag är vi och hälsar på polarn Elis i Par...

img_1163 (MMS)

Idag är vi och hälsar på polarn Elis i Partille! Vi har matat ankor och är nu i centrum o handlar!


Sorry för usel uppdatering! Datorn är paj ...

img_1146 (MMS)

Sorry för usel uppdatering! Datorn är paj och vi bedriver sjukstuga.... Herpesvirus med hög feber och jätteont i munnen tätt efterföljt av hög feber och urinvägsinfektion. Stackars mammas docka får vara med om mycket! Denna bilden togs i helgen på torpet. Egna äpplen, mums!


RSS 2.0