Valpkursavslutning, plugg och höstmys

Tjoho!
I tisdags var det dags för avslutning på valpträffen, och det avslutades med en liten tävling där vi skulle visa upp det vi lärt oss under kursen, plus ett litet cirkustrick som vi alla fått olika. (vi hade "spela död"). Det skulle bara bli en etta, och resten skulle hamna på andraplats. Nova var superduktig, och de andra valparna med. Men bara en kunde ju vinna - och det blev såklart VI!!! Tjoho vad duktig hon är lilla stjärnan, så nöjd med henne och vår insats under kursen! Är ju ingen jättevinst, men det är ändå roligt att få lite beröm och cred för det man gör!
Här är en bild på gänget från valpkursen:


Dags för prisutdelning!

I övrigt har veckan bjudit på en hel del plugg. Tempot är rätt högt nu, och en hel del gruparbeten står på schemat. Men man ska väl inte klaga, det rullar ju på och det går fort när man har att göra!
Idag efter skolan åkte jag, Ted och Nova till Delsjön där Cicci och Dexter höll hus. Grill, tjöt och mys i det kanonfina vädret som dök upp var vad vi ägnade kvällen åt, mycket trevligt! Om hösten alltid kan vara så här så älskar jag den här årstiden! Myyys!
Här är några bilder från ikväll:


Dexter ska apportera, och Nova iakttar spänt!


..och Dexter är i!

Det var ett litet smakprov från denna härliga höstkväll, nu är det dags att krama kudden, och snart är det helg!!
So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0