sjusovare...

Jag försov mig i morse! Sju skulle jag vara på jobbet, och tio i åtta ringer dom från jobbet och väcker mig, pinsamt! Har faktiskt aldrig försovit mig så.. Men det hela löste sig bra och dagen fungerade relativt smärtfritt ändå. Dock blir man ju helt väck när man väcks så abrupt...

Imorgon är jag ledig, och det ska bli såå skönt att få sova. Lördag jobbar jag, och sen blir det kalas hos David och Helene med utgång efteråt, ska bli riktigt skoj.

Blir ett kort inlägg idag, är inte så mycket som händer nu, mest jobb på schemat... Ska iväg till Fia nu för lite pizza och tjöt!

-förresten så har Nova tappat sin förstaste tand, nu börjar hon bli stor minsann! ...och stor är hon i övrigt med, efter rekommendationer från uppfödaren har vi nu dragit ner lite på maten... Vår lilla tjockis :)


Halloj!

Nu har helgen passerat, och även måndagen ja...
I lördags hjälpte vi som sagt Fredrik och Anna att flytta, eller a.. Ted hjälpte dem. Jag var bara där en kort stund, eftersom jag inte kunde lämna Nova för länge hemma själv. Lägenheten var hur som helst jääääättefin!!! Blev galet avundsjuk. På smörgatan i Kallebäck ligger den, allra allra högst upp. Ser inte mycket ut för världen utifrån, men inne... Två terasser, en på varje sida, stor öppen planlösning, och a... Galet fint var det.
I lördags fick jag även sålt min ena sadel, och folk börjar svara mer och mer på annonserna på mina andra grejor... På fredag måste jag tömma stallet på mina saker, hade varit skönt om det inte var så mycket kvar då!

Efter flytt i lördags åkte vi upp till landet, där även mina bröder höll hus den här helgen, mys! Kortspel, hängmattehäng och tjöt var vad dagarna bjöd på. Lite bilder därifrån:


Julia och bollen!




Hängmattehäng....

Igår var vi hemma igen, och jag var på jobbet igen. Kvällen spenderade vi hemma hos Danny och Jessica, där även Farid och Jessica höll hus. God mat, lite vin och Buzzande fyllde kvällen! Mycket trevligt! Jag ska jobba även idag, och vinet känns litegrann i huvudet, men det ska nog gå finemang! Lilla Nova var också med under hela kvällen, trött som hon var låg hon mest och sov, vår duktiga lilla bebis...

Nu ska jag ta mig ut i köket och göra iordning lite.. brunch blir det väl, och väcka min snarkande pojkvän. Hej hopp!

Flytt, försäljning och fritid

Halloj! Här är klockan nu kvart i tolv och jag sitter och hänger i min fåtölj i vardagsrummet. Ted har åkt iväg för att hjälpa Fredrik och Anna att flytta, och jag väntar på att tiden ska gå lite...
Vid ettiden kommer en kille som ska köpa min ena sadel, vilket ska bli skönt. Har visserligen en sadel till och en massa andra saker att sälja, men det är på väg åt rätt håll i alla fall.
Efter försäljningen av sadeln, som förhoppningsvis blir av, så åker även jag till Fredrik och Anna. Får se om jag bär något, om inte annat vill jag ju se nya lägenheten i alla fall. Hörde något om pizza och öl med.. :P

Förresten, så måste jag ju berätta att vi anmält oss till Västkustvalpen den 23augusti. En inofficiell utställning för valpar. Så där ska lilla Nova få visa upp sig! Ska bli jätteroligt , och spännande att se vad domaren har att säga om vår lilla pärla!

Nej, nu ska jag och Nova ut och promenixa lite... Hörs snart igen!


två trötta själar...

busy busy...

Ja nu vart det allt ett bra tag sen jag uppdaterade här... Igen... Ledsen för det.
Det mesta rullar på i min värld. De senaste dagarna har fyllts av lite öl, lite jobb, lite stallstäd, lite landet, bonnauktion och svampplockning. Jag kör en liten bild-update:

Öl och utsikt

Jag och Frida var ute och tog några öl. Vi hamnade här; i Rubys takbar. Fint väder och fin utsikt, mycket trevligt! Gothia var igång och vi slapp trängas med dem, utan kunde istället glo på dem ifrån ovan :)


Klädesholmen

Vi har också varit ute på Klädesholmen och hälsat på Sara och Peter. Mycket trevligt! Vädret var lite schizo, men efter moln, öösregn och åska kom solen fram och vi käkade middag på.. Kylen hette det nog, en mysig restaurang på Klädesholmen:

Jag, Peter och Sara. Mys!


Bonnauktion, Dragsmark och trampcykel
Förra helgen styrde vi kosan mot Dragsmark, där vi tidigare delade sommarställe ihop med Sophia och hennes familj. Vi hälsade på våra vänner där, åt gott, och åkte sedan på en mysig bonnauktion i närheten som vi altid gjort innan. Vi fyndade lite möbler till landet, i övrigt var det inte så mycket att shoppa den här gången.
Julia var där med, och hon och Malte, Malin och Johans son, tog en tur tillsammans på Maltes trampcykel, det tyckte Julia var toppen!

Utsikten från verandan i Dragsmark


Hej vad det går!



Skogens guld...
Igår åkte jag, Ted och Nova upp till mamma och pappa på landet. Gårkvällen spenderades med kortspel och vin, och idag tog vi oss ut i skogen för att leta kantareller. Och det hittade vi! En massa fina, stora gula svampar! Kul när man hittar!


Galet stora och fina, rena klasar av svamp!


En liten Karl-Johan blev det också



Nu är vi hemma från landet, och imorgon är det dags för Fredrik och Anna att flytta, så dit ska vi och assistera. Jag ska även hinna med att åka till stallet för att sälja min ena sadel till en intressent. Skönt att bli av med grejerna....
Nu ska vi pallra oss iväg till Fredrik och Anna och lämna lite flyttlådor, sen blir det nog hem till Fia och Hasse för lite middag.
Hörs snart igen!











Falsterbooo

...var alltså nästa stopp för vår resa. Där stannade vi i två nätter, vi lyckades till och med få upp vårt förtält här. En del jobb var det, och att vi hamnat precis mellan två träd gjorde inte saken lättare. Men till slut så! Och det var väldigt skönt att ha det uppe, då det växlade väldigt mellan sol, regn och typ storm!
Vi var inne i Falsterbo city en dag och strosade runt lite, vilket var väldigt fint. Sen var vi såklart en del nere vid den lååånga fina sandstranden och plaskade med lilla Nova. Tyvärr var vädret inte toppen när vi var här, och det blåste som sagt typ storm, så det blev inget badande för vår del.
Så, en bilduppdatering från Falsterbo:




Full fart!




Sand är gott...




Glass!


Efter dagarna i Falsterbo styrde vi kosan mot Tvååker utan för Varberg. Där sov vi en natt på Björkängs camping, som även den låg precis vid en lång fin strand. Just denna stranden var en väldigt populär strand för Kajting, när man åker wakeboard med fallskärm, typ... Det var fräckt att se på lite.

Syftet med att vi åkte till Tvååker var att vi på lördagen skulle möta upp Sophia där då hon skulle ställa ut Nicco. Vi tog oss dit på morgonen med husvagn och allt, men till vår besvikelse så fick Nova inte komma in, då hon tydligen måste vara minst 4månader för att få vistas på tävlingsområdet..... Sjukt tråkigt, och det slutade med att Ted och Nova fick gå och sätta sig i husvagnen medan jag gick in och tittade lite på Fia och Nicco.... Inte riktigt som vi hade planerat.

Så vart rapporteringen av vår husvagnssemester till ända. Vi hade en bra, lugn och skön vecka trots att vädret inte var på topp hela tiden.
Nu har jobbet dragit igång igen, men det är inte heller så hemskt, trivs ju rätt bra där!
Har lite att berätta om de senaste dagarnas bravader med, men det får bli imorgon, nu måste jag hoppa in i duschen för att sedan ta mig till jobbet! Hej så länge!

Nästa anhalt...

Halloj igen!
Nu har jag lyckats få in bilderna från systemkameran på datorn, då vi hade tagit över 600bilder har det inneburit en del rensande....

Efter Älmhult styrde vi alltså kosan mot Åhus i Skåne. En jättefin fyrstjärnig camping alldeles vid havet och den fina långa sandstranden var vårt mål. Här firade jag och Ted även vår tvåårsdag. Han fick, som bekant, en systemkamera av mig, eller a, Vi fick en systemkamera av mig :) Utav Ted fick jag en ballongfärd, något jag länge velat testa. Så det ska bli väldigt kul! Åhus bjöd förutom mys med jordgubbar, champagne och sandstrand även på lite bad, och en hel del plaskande för lilla Nova i havet, mysigt tyckte hon!
Här följer några av alla bilder ifrån Åhus:







Fina Nova!
Världens finaste!




Myspys vid havet

Nästa stopp för vår resa blev Falsterbo, även detta i Skåne. Mer om det och bilder därifrån kommer inom kort!
Ha det fint så länge, nu ska vi snart ta oss ut till Klädesholmen till lilla Sara och Peter för en skön dag i solen!

Husvagnssemester avklarad

Så vart vi tillbaka från vår lilla tripp med husvagnen. Har varit jätteskönt att bara komma iväg lite, och bara vara... Ted har till och med fastnat i en bok som han varit helt manisk i hela veckan. För oinvigda kan jag berätta att det är något mycket sällsynt! Det enda som inte varit toppen under veckan är ju tyvärr vädret... Men lite sol har vi fått på oss i alla fall, och jag har faktiskt badat en gång.

Vi började vår resa i Älmhult i Småland, dit Toy Boy flyttat med sin nya ägare. Vi hamnade på en jättemysig liten camping alldeles vid en sjö. Vi var förstås också och hälsade på lille Toy, och han verkade ha det så bra så! Cecilia, Toys ägare, är jättego och det kändes inte alls jobbigt att hälsa på honom, bara roligt.

ekipaget på väg!
Ekipaget på väg!

Jag och mina äsklingar!
Nova och Toy - mina Pälsklingar! Finast i världen.

Nästa anhalt blev Åhus i Skåne. Därifrån har jag bilder på en annan kamera, nämligen en systemkamera som jag köpte till mig och Ted för vår 2årsdag som vi firade i tisdags. :) Jag skriver därför med om de dagarna inom en snar framtid när jag fått in de bilderna på datorn!

Nu ska jag äta god mat med älskling, sen blir det nog en sväng ut på stan med Tina! So long!

oj oj...

...vad jag varit dålig på att uppdatera här! Har varit så fint väder så jag har knappt närmat mig datorn, vilket ju faktiskt är ganska skönt...
Förra helgen var helspäckad, men mycket trevlig. Fredagskvällen spenderades hemma hos Teds chef då det var dags för GDA:s årliga räk- kräft-  och krabbfrosseri, mums! Jag var nykter då vi skulle hämta Nova hos mamma senare på kvällen, men det var ändå mycket trevligt, och intressant att som nykter betrakta hur människorna omkring mig blev mer och mer runda om fötterna, haha!
Lite bilder från detta spektakel:






Lördag klockan 8 satt vi i bilen på väg till Lundsbrunn, där det var dags för valpträff! Det var väldigt kul att få se Novas syskon, och träffa de andra hussarna och mattarna. Nova fick sin vaccination, hon fick busa med de andra små, och så hade vi lite inkallningsövningar. Hon skötte sig exemplariskt och vår oro över att hon inte äter så bra lugnades något då vi såg att hon var alldeles lagom i hull och storlek. Efter valpträffen sov hon hela vägen hem, och hon fortsatte med detta även när vi kommit hem, det tar på krafterna att busa!
Lite bilder på de små:


Får vi smaka på din macka...?

skålbad
Dricka vattnet? näää, jag svalkar mig hellre i skålen!

Efter en liten ompackning av bilen tog vi sedan vårt pick och pack och åkte till landet. Vi hade en mysig och lugn kväll med mamma och pappa, även Hasse dök upp.
Söndag morgon åkte vi till Gunnebo för att ha picknick ihop med Teds bröder, deras flickvänner, Teds moster, morbror och kusin. God mat, trevligt sällskap och fint väder, kan faktiskt inte bli mycket bättre. Tyvärr var jag tvungen att vika av tidigare då jag skulle jobba, men det var mycket trevligt så länge det varade!


Emelie trivdes i den stekheta solen hon...


Grabbarna och bollen...

Helgen tog slut och jobbet tog över... Men då jag var ledig fredag åkte jag upp till landet på torsdag kväll. Bortsett från att jag jobbade även lördag så har vi sedan hållt till på landet. På schemat har det stått sol, bad, kortspel och sommardrinkar. Underbart! Lilla Nova stormtrivs med att kunna gå ut och in och leka med Alma och alla glada människor, och inte minst med att få bada, simma och plaska i sjön!




Helene flyger!


Plaska plaska plaska...

Nu känns det som jag har skrivit en hel roman... Men nu tror jag att jag någorlunda sammanfattat min vecka. Det har i alla fall varit en väldigt bra sådan!

Nu till ännu en rolig sak: Jag, Ted och Nova ska på husvagnssemester med start imorgon! Vi var och hämtade Fia och Hasses husvagn idag som vi ska låna, och imorgon bär det av! Vi startar i Älmhult där vi ska hälsa på Toy Boy och hans nya ägare, sen får vi se vad det blir, inget planerat direkt. Eventuellt blir det Falsterbo där det är hästtävlingar den här veckan. Med andra ord kommer det dröja innan jag bloggar igen, men om cirkus en vecka blir det rapport om vår Svensson-semester, wish us luck!

RSS 2.0