Falsterbooo

...var alltså nästa stopp för vår resa. Där stannade vi i två nätter, vi lyckades till och med få upp vårt förtält här. En del jobb var det, och att vi hamnat precis mellan två träd gjorde inte saken lättare. Men till slut så! Och det var väldigt skönt att ha det uppe, då det växlade väldigt mellan sol, regn och typ storm!
Vi var inne i Falsterbo city en dag och strosade runt lite, vilket var väldigt fint. Sen var vi såklart en del nere vid den lååånga fina sandstranden och plaskade med lilla Nova. Tyvärr var vädret inte toppen när vi var här, och det blåste som sagt typ storm, så det blev inget badande för vår del.
Så, en bilduppdatering från Falsterbo:




Full fart!




Sand är gott...




Glass!


Efter dagarna i Falsterbo styrde vi kosan mot Tvååker utan för Varberg. Där sov vi en natt på Björkängs camping, som även den låg precis vid en lång fin strand. Just denna stranden var en väldigt populär strand för Kajting, när man åker wakeboard med fallskärm, typ... Det var fräckt att se på lite.

Syftet med att vi åkte till Tvååker var att vi på lördagen skulle möta upp Sophia där då hon skulle ställa ut Nicco. Vi tog oss dit på morgonen med husvagn och allt, men till vår besvikelse så fick Nova inte komma in, då hon tydligen måste vara minst 4månader för att få vistas på tävlingsområdet..... Sjukt tråkigt, och det slutade med att Ted och Nova fick gå och sätta sig i husvagnen medan jag gick in och tittade lite på Fia och Nicco.... Inte riktigt som vi hade planerat.

Så vart rapporteringen av vår husvagnssemester till ända. Vi hade en bra, lugn och skön vecka trots att vädret inte var på topp hela tiden.
Nu har jobbet dragit igång igen, men det är inte heller så hemskt, trivs ju rätt bra där!
Har lite att berätta om de senaste dagarnas bravader med, men det får bli imorgon, nu måste jag hoppa in i duschen för att sedan ta mig till jobbet! Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0