Zara baby

Jag var på stan förra veckan och fyndade lite på Rean till Livia. Detta var lite av det vi kom hem med:





Shortsen var egentligen från pojkavdelningen, men det skiter jag i! Livia är jättesnygg i dem! Det blev även en stickad blåvitrandig tröja samt en kopyjamas från H&M. Ted fick också kläder, ett par snygga shorts och t-shirt från H&M. Undrar när jag ska unna mig själv nåt..? Mycket roligare att köpa till andra!

Nu är den här!

Nu tror jag vi äntligen kan säga att sommaren är här! De senaste dagarna har ju varit helt underbara, jag njuter med varenda cell i kroppen! Midsommarhelgen på landet var finfin. Lugn och härlig. Vi tittade på midsommardans, åt sill och egenodlad förskpotatis och mådde gott. På midsommardagen kom David med familj upp också, mys!

Igår eftermiddag, efter att vi haft en mysig dag på stan med öppna förskolan och fika i solen i Haga med goa föräldrar och barn, styrde jag, Livia och Nova kosan mot Vallda Sandö. Vi tog med oss middag och badkläder och hade det riktigt mysigt. Även Ted kom och mös med oss efter jobbet. Livia fick plaska i havet för första gången och jag tog premiärdoppet för i år. Skönt! Även idag blev det havet. Åsa havsbad med Leilla den här gången. Livia stormtrivdes i sanden där hon kunde krypa omkring, gräva och greja. Även jag som i vanliga fall avskyr sand fick erkänna att det var väldigt praktiskt när man har ett litet troll med sig. Vattnet i Åsa var KALLT, så nåt bad blev det inte idag. Vi fick nöja oss med lite fotplask i kanten.

Efter dagarna i solen ser jag nu ut som en dansk flagga. Röd! Får hoppas det omvandlas till brunt snarast! Solen tar även på energin och ögonen mina går nu i kors. Slänger in ett par bilder från midsommar och kastar sen in handduken för idag! Natti!


lite kransbinderi


Jag och världens finaste midsommartjej!


Spanar med stor förtjusning in midsommardansen


Finaste Nova skulle ju såklart också ha en krans! <3


Upp upp och iväg

Ledsen för dålig uppdatering igen... Veckan som varit har varit finfin! Vi har varit hos Gittan och Edith och lekt, vi har varit och shoppat med mormor, vi har ätit middag och sovit över hos Erika och Jocke, vi har varit ute och joggat och varit i stan och shoppat och fikat med Tina. Och massa mer såklart! Tatueringen har läkt fint och snart är den "färdig" vilket är skönt! Har fått många komplimanger för den, både av vänner och främlingar, väldigt roligt!

I skrivande stund håller Ted på att städa bilarna, och jag har packat väskor. Livia sover middag och när hon vaknar bär det av mot landet för långhelg och midsommarfirande med mamma och pappa. Ska bli så skönt och mysigt! Midsommar är nog faktiskt min favorit-högtid och för mig är den synonymt förknippad med familjen!

Hoppas ni alla får en finfin midsommar, det tänker jag ha!

För evigt

Nu är den på plats, min allra förstaste tatuering! Livia på höger underarm. Jag är supernöjd och kan inte sluta titta på den. Nu vill jag att den ska ha läkt färdigt så man slipper vara så rädd om den hela tiden, men det går ju rätt fort! Igår blev det av, och fina Tina var med som sällskap, stöd och barnvakt, tack darling! Här kommer en bild på underverket:





Vi gör om

Sakta men säkert tar vårt hem form. Vi har ju inte direkt överflöd av pengar så när man vill få till en förändring får man ta det bit för bit. För ett tag sen bytte vi ut soffa, matta och gardiner i vardagsrummet och jag har även ändrat lite i sovrummet. Nu var det kökets tur. Jag bytte ut gardinerna mot vita, så nu är det vita gardiner i alla rum, och bytte även ut tavlorna på väggen.

Jag missade att ta bilder innan, men hittade ett par gamla bilder där gardiner och tavlor syns lite:


De gamla gardinerna, och en sketglad liten Livia! Här är hon kring 5 månader <3


..och så tavlorna där bakom, samt en nyvaken älskling <3


Och så här ser det ut nu:


Mycket ljusare och finare tycker jag!


På tavlan står det "my house was clean last week - sorry you missed it" Tyckte det passade hos oss! :)

Känns som ett stort lyft för köket. Vi bor ju i källarplan så allt extra ljus som går att ta tillvara är ett stort plus! Stolarna ska få nya kläder i form av ljusa överdrag också!

Hoppas ni har en bra dag, Livia sover nu, och när hon behagar vakna bär det av in till stan för fika med fina Tina!
Tjingeling!

Buzzador goes Jogolino

Nu var det så dags för en ny kampanj från Buzzador, den här gången är det Nestlé och deras yoghurt Jogolino - Persika/banan som står under granskning. Vi har delat ut ett gäng, och Livia har fått provsmaka några. Och hon är såld iallafall! Smaskar och äter glatt, den går alltid ner. Jogolino har funnits innan men då endast i smaken jordgubb/banan, vilken vi också testat. Även den är poppis! Så till er med småbarn där ute kan jag varmt rekommendera Joglino, båda smakerna! Från 10månader är den.


Sunshine

Jag tror att vi kan vara eniga om att vädret i helgen var helt fantastiskt! Vi var på landet från onsdag till måndag med undantag för lördag eftermiddag till söndag lunch då vi var hemma en sväng för att fira Erika som fyllt 40! Med på landet var även David med familj och Niklas o Frida. Kul att alla var samlade! Vi har solat, busat, lekt, jag har målat, Ted har klippt gräs och grejat, vi har spelat spel, kort och haft det allmänt fint! Livia har dessutom hunnit med att ta sina första steg! Det är än så länge rätt vingligt men ett par steg går hon innan hon faller. Kul! Allt händer verkligen på en gång nu, det var typ i onsdags som hon kröp ordentligt för första gången. Nu gäller det att hänga med!

Idg bjuder dagen på en liten utflykt till Åsa och Oscar där vi ska leka på deras lekplats, och imorgon ska vi iväg på återbad då vi missade näst sista på babysimmet. Ska bli kul att få simma igen! Avslutar med ett gäng bilder från landet i helgen!

So long!


Full fart!


...


Mitt alster på dass, visst blev det ganska gulligt?


Ute och spatserar med mormor


Gänget in action. Nova i full fart!


Jag och lillan i skuggan


Mina fina! Visst har Livia en galet fin hatt? Senaste inköpet, från HM


Trötta män...

RSS 2.0