Back on track

Nu är vi så gott som tillbaka på banan igen! Livia har varit feberfri sedan i fredags och hon är en mycket gladare och piggare tjej igen! Ultraljudsundersökningen visade inget konstigt heller, skönt! Nu i veckan ska vi iväg på den där gammakameraundersökningen med. Har ännu inte fått nån tid för det. Trots att lillan mår bättre från sjukheterna så är det en hel massa frustration här i huset! Hon kryper ju inte, och hon blir fruktansvärt arg och förtvivlad när vi lägger henne på mage för att hon ska få tillfälle att lära sig detta... Det enda hon vill är upp och gå och hålla i våra händer. Gåstolen kan funka med, men även den framkallar mycket frustration då hon fastnar och inte kommer åt allt hon vill. Jag anar att detta har med gåstolen att göra, hon har vant sig vid att kunna springa omkring i den, så nu vill hon inte ta ett steg tillbaka och lägga sig och kravla på golvet... Måtte hon börja gå eller nåt snart då! Även om det lär bli massa att passa så slipper jag gärna detta gnäll och gap vi har nu.

Helgen vår har varit finfin. Vi har fått en ny soffa och en ny matta till hemmet, mycket fint blev det! Nova har hunnit med att fylla år också! Igår blev hon hela 2år, mammas fina! Hon blev firad med korv/leverpastej/ägg/bacon/räk-tårta och en härlig springtur med matte! (det senare hade hon nog gärna sluppit...) I lördags hade vi Fia, Hasse, Novalie och alla hundarna här på middag med. Var på tok förlängesen! Vi åt fondue, drack gott vin och myste i nya soffan! :) Igår bjöds det på brunch i Kallebäck för att fira Fredrik som fyllde år, även det var mycket gott och trevligt!

Idag har vi än sålänge hunint med en powerwalk, god lunch och ugnspannkakebakning. Livia sover gott nu, och när hon behagar slå upp de blå (grönbruna?) blir det mellanmål och sedan ett besök hos mormor där kusin Julia är. Var längesen vi träffade henne med, det ska bli kul!

Avslutar med några bilder på alla mina tre hjärtegull från igår så hörs vi snart igen!


Hugger in på födelsedagstårtan!


Pappa och Livia finklädda och redo för födelsedagsbrunch!

Kommentarer
Postat av: Caroline

ååå vad skönt att lillan är friskare. Det värmer gott i mammahjärtat. Hoppas er dag blir bra trots skit väder.

kram kram

2011-04-05 @ 09:50:48
URL: http://www.rarelady.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0