Helgkvalitet

Har haft en fantastisk helg! Har hunnit med mycket och allt vi företagit oss har gått bra och varit så mysigt. Vi inledde helgen med besök av Farid, Jessica och Elis. Vi åt hemmagjord pizza, skickade upp rislampor i skyn, bakade kladdkaka, spelade spel och drack vin. Fina vännerna sov över och myset fortsatte på lördagen. Jag åkte iväg en stund till stallet och fick en härlig uteritt med Christina. Väl hemma igen åkte männen och barnen till Lekstugan på Freeport och röjde medan jag och Jessica fick några timmar själva på Kungsmässan. Inget inhandlat men himla härligt att få knata runt i lugn och ro!

Idag var det så söndag. Vi har bott i mammas och pappas hus i Kullavik senaste veckan och passat katt då de är på Teneriffa, och idag skulle vi flytta hem igen. Packa, städa och plocka några timmar i morse innan vi tog med oss kusin Julia för att titta på Pippi Långstrump på Lisebergsteatern. Jättelyckat och det var två trötta men nöjda tjejer vi hade med oss hem igen, tog nog inte mer än tio minuter så sov de båda två.

Efter en mycket härlig och väl utnyttjad helg har vi nu landat hemma i soffan. Imorgon börjar Ted jobba efter lång ledighet och Livia ska tillbaka till dagis, verkligheten kommer i kapp... Positivt är dock att simmet drar igång imorgon igen, det har vi saknat!

Slänger in några bilder från vår fina helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0