Vår lilla fotomodell

Förra veckan, i torsdags, var jag, Ted och Livia iväg till en fotograf. Närmare bestämt Peter på atelje Marie på Vasaplatsen. Foton på Livia, och foton på hela familjen skulle tas. Snuttan var superduktig och skrattade och var glad! Han ville he henne sittandes på korten vilket är lättare sagt än gjort med tanke på att hon inte kan sitta ännu, men med lite stöd och diverse uppallningsrekvisita gick även det fint! :)
Vi fick sedan en adress för att kunna kika på korten i lugn och ro hemma, och idag ska vi tillbaka för att välja ut. 8 på Livia och 4 på oss tillsammans. Svårt, då nästan alla var så fina. Men nu har vi valt och om en stund åker jag och Livia in för att peka ut dem. Något som dock är väldigt trist är att vi inte får korten på ex en skiva så att vi kan välja att förstora dem någonannanstans. Vi måste alltså förstora/få fler kort bara hos Atelje Marie. Och såklart är ju inte de superbilliga... Vi hade ju velat framkalla några fina på Canvas, men det får nog dröja, för bu va dyrt! (alltså kan jag tyvärr inte heller visa dem för er här...)

I övrigt rullar dagarna på här hemma i Vallda. Eller snarare rusar fram i en rasande takt! Men vi har det kalas. Livia bara växer och växer, och häromdan rullade hon faktiskt runt för första gången som jag sett det! Två gånger från rygg till mage :) Ibland vill man dock, som Jessica uttryckte det, trycka på pausknappen. För hej vad det händer grejer! Snart är hon 15 och kör moppe! typ...

Ta hand om er så hörs vi snart!
So long!


Kommentarer
Postat av: Liza

Vad roligt att gå till proffsfotograf! Tråkigt dock att man inte får bilderna digitalt...

Kram

2010-11-22 @ 15:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0