Äntligen!

Nuuu är man matte till en helt underbar liten Nova. En toppensöt liten tjej. Uppfödaren sa att det var henne och en annan tik hon valde mellan att själv behålla. Vi fick Nova, och hon talade om för oss (som ju inte ser sånt själva) att hon exteriört är en väldigt fin valp. Det är ju alltid roligt! Och hon är dessutom hemskt mysig! Bilfärden hem gick toppen. Hon gnydde lite de första 10 minuterna, sedan somnade hon sött och var sedan lugn hela vägen hem.
Mamma och mormor var här när vi kom hem och välkomnade det lilla underverket, kul med nya människor att pussa på och leka med!
Nya lägenheten var till en början lite läskig. Fällen vi fått med av uppfödaren var trygg, men ut på det hala golvet vågade hon inte gå själv. Nu har det dock börjat släppa, så det ordnar nog upp sig snart. Hon har fått i sig lite mat, varit ute och kissat, och nu ligger hon under fåtöljen inklämd och sover gott. Klart man är trött efter så mycket nytt, men såå duktig har hon varit! Ska bli spännande att se vad det blir för en liten krabat!

Här kommer lite bilder på underverket:




Så duktig på att åka bil!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Åhhhhh....hon är ju sååååå söt! Hoppas att ni har haft en bra första natt. Kram

2009-06-06 @ 07:42:37
URL: http://dexter.nordharna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0